Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Tomas Northug

Tomas Northug er ikke redd for å sette seg mål. Han er heller ikke redd for å gi seg selv et ultimatum. Før denne sesongen gikk han noen tøffe runder meg seg selv, vel vitende om at du ikke kan være ung og lovende for alltid.

Det virket.

Om noen dager konkurrerer han med broren og verdens beste skiløpere om VM-gull i Falun. Og vet at han kan vinne. På en god dag. Det er drømmen!

Tomas er glad i natur og fiske, og har sin egen inspirasjonskilde stående i videohylla.

— Jeg synes serien om Lars Monsen som krysser Canada er inspirerende. Jeg ser ofte den serien på høstkvelder før jeg skal ut å trene i dårlig vær.

Tomas har alltid vært flink til å gå på ski, men han har ikke alltid vært blant de aller beste. I slike perioder er det godt å få noen enkle, men tydelige råd på veien.

— Jeg var såkalt barnestjerne da jeg var 10-12 år. Jeg vant det som var. Året etter kom jeg langt ned på listene, og det var tøft. Da så det ut som det gikk langt ned i kjelleren. Far sa at jeg måtte ha troa på det jeg holdt på med og fortsette å trene. Det var en viktig beskjed å få. Det tok tre år før jeg var tilbake og opp i teten igjen.

 

Tett på brødrene Northug: