Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Marit Bjørgen

Marit Bjørgen henter inspirasjon i verdens beste kontorlandskap. I de italienske alpene finner hun det hun trenger for være en av verdens beste skiløpere.

 -Å få muligheten til å jobbe i her, sier Marit, hun står i midt i det kritthvite alpelandskapet, det er inspirerende. Å kunne gå på jobben her hver dag. Dette må jo være verdens beste kontorlandskap. 

Marit Bjørgen er på treningsleir i Val Senales. Mil etter mil strekker de hvite løypene seg, perfekt preparert snø. Sånn at verdens beste skiløpere skal kunne yte maks på jobben hver dag. 

-Det som er inspirerende for meg er å få muligheten til å jobbe enda hardere, enda mer målbevisst hver dag. Å utvikle meg. Og å være med på å utvikle de andre. Det er en stor inspirasjonskilde for meg å pushe andre sånn at de blir bedre. Vi drar lasset sammen selv om det er en individuell idrett. Vi er gode på forskjellige områder og det gjør at vi kan dra nytte av hverandre.

For Egil og Roar kan det sikkert være utfordrende å være trener for 10 jenter som bor tett sammen store deler av året. Det er ikke alltid vi er enige. Det er viktig med god kommunikasjon, ta uenigheter der og da. Vi jobber jo mot det samme målet. 

Takk for inspirasjonen Marit, og lykke til med sesongen!

 

Del inspirasjonen med Marit.

Hva er det som får deg til å stå opp morgen og gi det lille ekstra? 
Alle trenger inspirasjon for å bli bedre på det de gjør, uansett hva det er. Er det noe eller noen som inspirerer deg spesielt? Ta et bilde eller last opp en film, og del det med Marit og oss andre på denne siden.