Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Maria og Ingeranne Strøm Nakstad

Har du hørt om Maria og Ingeranne Strøm Nakstad? Ikke? Det kommer du til.

Søskenduoen fra Trondheim som i dag går for Team Veidekke Trøndelag deler det samme målet: Å bli best. I verden. Å bli Bjørgen og Johaugs arvtakere på verdensscenen. Med slike ambisjoner må man jobbe hardt. Man må bevise hver gang man spenner på seg skiene og konkurrerer i sporet.

Maria gikk skiløp allerede da hun var 4 år. Nå har hun debutert i verdenscupen. I desember i fjor endte hun øverst på pallen i Ugla-rennet i Trondheim - og fikk gitt oss en smakebit på hva som kan komme i tiden fremover.

Lillesøster Ingeranne har også fått vist sitt store potensiale. Med beste norske plassering i 5-kilometer klassisk i fjorårets junior-VM i Val di Fiemme er det mye som tyder på at dette blir en utøver vi får se mye mer til.

Maria og Ingeranne er hverandres inspirasjonskilde. De pusher hverandre videre. Vi i Eiendomsmegler 1 lar oss også inspirere av søskenduoens vilje og innsats for å nå helt til topps. Vi ønsker dem velkommen til inspirasjonsteamet.