Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Eirik Brandsdal

”Vi liker å ha en tone der vi kødder litt med hverandre og gir hverandre små stikk når vi vinner. Det er lov å være happy over å vinne. Men du vet at neste gang så har de andre trent ekstra for å ikke tape for deg.”

Toppmotiverte kolleger på skilandslaget inspirerer Erik. Han tror også selv at han bidrar med sin del av inspirasjonen i laget.

— Jeg har et ekstremt konkurranseinstinkt og en sterk vilje til å vinne, og det tror jeg kan smitte over til de andre på laget.

Eirik føler seg privilegert som har muligheten til å bruke tiden på det han synes er kult, og det er i seg selv motiverende. Han har også en annen metode som fungerer godt for han når han trenger litt ekstra inspirasjon.

— Jeg kan hente motivasjon i å ta små pauser og gjøre andre ting enn å terpe teknikk på ski. Jeg får en boost av å trene på en annen måte og få fokus bort fra det faste mønsteret. Jeg liker godt å klatre og svømme – da får jeg skiftet fokus men likevel får jeg en god treningsøkt.

Eirik forteller at midt-på-treet resultater er motiverende for han. Da får han ekstra guts til å bli enda bedre. Men det kan være tøffe tak også når resultatene er gode.

— Før VM forrige vinter følte jeg alt gikk på skinner. Jeg ble nummer 6 i VM, og det er jo et kjempebra resultat, men det var ikke det jeg hadde sett for meg. Da måtte gå i meg selv og hente ny guts for å fortsette sesongen helt ut.