Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Adrian Løvold

Adrian er kanskje Norges mest ambisiøse kokk. Har har nylig en andreplass i norgesmesterskapet i kokkekunst, og drømmer – og jobber hardt – for å bli verdensmester.

Adrian vil servere oss spennende oppskrifter basert på lokale råvarer – med smaker av fra hele verden. Og alt skal være så enkelt at alle kan klare å lage rettene, på kort tid.

Adrian er en av de som lar seg inspirere av å ikke vinne. Tidligere i år ble han nummer to i NM, og gikk med knapp margin glipp av muligheten til å representere Norge i Bocuse d’Or, som er tilsvarende VM i kokkekunst. På spørsmål om det ikke var irriterende å gå glipp av drømmen, svarte han slik til Adresseavisen:
— Nei, faktisk ikke. Andreplassen er veldig inspirerende. Jeg var den nest yngste deltageren i årets norske finale og jeg har tiden foran meg. Om to år, til neste Bocuse d'Or, vil jeg være mye bedre rustet til å kjempe om førsteplassen internasjonalt.