Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth

Adrees

Andreas er en stjerne som skinner sterkere og sterkere for hver dag som går. Allerede som 3-åring så man en interesse for musikk hos Andreas Estenstad, også kjent som Adrees fra Trondheim. Fra tidlig alder har det å underholde og opptre på scenen vært noe Andreas har tatt på strak arm, både i private og offentlige sammenhenger.

Som 5-åring begynte Adrees å spille gitar med tidligere vokalist og produsent i bandet Keep of Kalessin, Torbjørn Schei. Våren 2011 vant han Intro Music sin artistkonkurranse der han fikk dele scene med Torstein fra MGP Jr. Gjennom det siste året har han hatt et nært og tett samarbeid med Christian Ingebrigtsen (A1) der de har skrevet låter sammen og utviklet den musikalske retningen til Adrees

Adrees har til tross for sin unge alder av 14 år et helt unikt utrykk på scenen. Han tar publikum med storm fra første akkord og fyller salen alene med sin fantastiske stemme. Vi ønsker han velkommen inn i inspirasjonsteamet og lykke til med musikkarrieren.

 

Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth.