Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Inspirasjonsteamet

Vi samarbeider med Norges Skiforbund og noen av verdens beste utøvere i arbeidet for å spre inspirasjon, motivasjon og lysten til å bli bedre – uansett hva du gjør.

Sprintlandslaget, Petter Nordthug jr. , Niklas Dyrhaug, Marit Bjørgen og stjernekokk Adrian Løvold er et fantastiske ambassadør-team for Takk For Inspirasjonen. De inspirerer oss i EiendomsMegler 1 Midt-Norge og alle andre som følger prestasjonene deres.

Følge dem her og få deres tips og tanker om inspirasjon og motivasjon på veien mot sine mål.

#Takkforinspirasjonen

 

 • Petter Northug

  ”I en idrettskarriere er du mest inspirert fram til du når ditt første store mål. Etter suksesser må du skape ny inspirasjon, som er sterk nok. Dette regner jeg som den største utfordringen min som toppidrettsutøver.”

 • Marit Bjørgen

  Marit Bjørgen henter inspirasjon i verdens beste kontorlandskap. I de italienske alpene finner hun det hun trenger for være en av verdens beste skiløpere.

 • Tomas Northug

  Tomas Northug er ikke redd for å sette seg mål. Han er heller ikke redd for å gi seg selv et ultimatum. Før denne sesongen gikk han noen tøffe runder meg seg selv, vel vitende om at du ikke kan være ung og lovende for alltid.

 • Niklas Dyrhaug

  ”Det verste med å være toppidrettsutøver er når det regner 50 mm på en dag, og du vet at du må ut i regnet på rulleski tre timer for å bli bedre. Men hva er målet ditt? Hvis du vil bli nummer 14 i NM kan du godt skippe økta og ligge på sofan og spise kjeks. Men hvis målet er å ta medaljer i Sotsji det bare å ta på seg treningsklærne."

 • Eirik Brandsdal

  ”Vi liker å ha en tone der vi kødder litt med hverandre og gir hverandre små stikk når vi vinner. Det er lov å være happy over å vinne. Men du vet at neste gang så har de andre trent ekstra for å ikke tape for deg.”

 • Adrian Løvold

  Adrian er kanskje Norges mest ambisiøse kokk. Har har nylig en andreplass i norgesmesterskapet i kokkekunst, og drømmer – og jobber hardt – for å bli verdensmester.

 • Finn Hågen Krogh

  En uke før VM i Falun kunne Finn Hågen Krogh slippe jubelen løs fra toppen av pallen etter sin sprintseier i Østersund. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 • Maria og Ingeranne Strøm Nakstad

  Har du hørt om Maria og Ingeranne Strøm Nakstad? Ikke? Det kommer du til.