Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

En av Europas beste arbeidsplasser er i Midt-Norge

Trening. Mye trening. En drivkraft og en vinnervilje av det ekstreme slaget. Dette er noen av ingrediensene du må besitte, skal du nå hele veien.

Det er vanskelig å ikke la seg inspirere av jobben Petter og de andre gjør i løypa. For ikke å snakke om det som legges ned mellom slagene. Skal du være først over målstreken etter fem mil, må du være forberedt på hardt arbeid. Du må ta hver eneste økt. Til og med like det.

Treningssenteret. Skogsløypa. Monsterbakken. Dette er arbeidsplassen til Petter. Og han kunne ikke forestilt seg en bedre.

Vi i EiendomsMegler 1 hadde nok ikke hatt mye å stille opp med i Ski-VM, men én vinnende ingrediens har vi til felles med Petter. Vi elsker arbeidsplassen vår. Vi tar også hver eneste økt. Og mållinjen er aldri krysset før boligen har skiftet eier og du som kunde er fornøyd.

Som vi alltid har sagt og ment; der det er godt å jobbe, der er det godt å være kunde.

Vi er derfor stolte av å kunne fortelle at EiendomsMegler 1 Midt-Norge akkurat er blitt kåret til én av Europas beste arbeidsplasser.

 

Om kåringen av Europas beste arbeidsplasser

 

  • Hvert år kåres Europas beste arbeidsplasser av organet Great Place to Work
  • Over 6.000 virksomheter er med i denne kåringen
  • Nøkkelfaktorene for en god arbeidsplass er tillit til kolleger, stolthet og fellesskap