Gå til startsiden Åpne/lukke

Inpirasjon skaper forbedring. Derfor samarbeider vi med noen av Norges beste utøvere for å dele inspirasjon med alle andre som vil bli bedre på det dere gjør. Takk for inspirasjonen.

Logo EM1 Midt-Norge Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Adrian Løvold – kokk og perfeksjonist

På tallerkenen foran deg ligger de beste ingrediensene du kan få tak i. Alt er perfekt anrettet. Man får nesten dårlig samvittighet i det man tar bestikket fatt.

Retten du har foran deg tar knappe 20 minutter å lage, men bak sluttresultatet ligger det utallige dager og kvelder på kjøkkenet. De nitidige forberedelsene er noe vi sjelden ser, men det er kanskje der den største jobben ligger. Perfeksjonisme er tidkrevende. Perfeksjonisme er hardt arbeid.

Kokkeyrket er antakeligvis en av de tøffeste karrierene du kan begi deg ut på. Har man i tillegg en ambisjon om å bli best i verden – ja, da må man være 100% dedikert. Og dedikasjon på dette nivået kommer ikke av seg selv. Den må komme innenifra. For Adrian er ikke kjøkkenet bare en arbeidsplass. Det er stedet han aller helst vil være.

Sånn er det for oss også.  Hvis du skal bli virkelig god i noe, må du like det du gjør. Uansett hva du driver med. Det er det som gir deg den inspirasjonen og drivkraften du trenger for å hele tiden bli litt bedre.

Vi er utrolig stolte over at at EiendomsMegler 1 Midt-Norge akkurat er blitt kåret til én av Europas beste arbeidsplasser. Det er viktig for oss og for kundene våre. For der det er godt jobbe, er det godt å være kunde.

 

Om kåringen av Europas beste arbeidsplasser

 

  • Hvert år kåres Europas beste arbeidsplasser av organet Great Place to Work
  • Over 6 000 virksomheter er med i denne kåringen
  • Nøkkelfaktorene for en god arbeidsplass er tillit til kolleger, stolthet og fellesskap

Mattips fra Adrian Løvold

Rask pasta

Chorizo, tomat og basilikum (4 pors)

Kjøttsuppe

”Svineknoker, rotgrønnsaker og persille”

Ovnsbakt torsk

”Soltørket tomat, oliven, mandler og parmesan” (4 pors)

Nystekte kamskjell

”Soya, ingefær, og hvitløk” (4 pors)

Helstekt landkylling

Bakte rot-grønnsaker, sitron og hvitløk (4 pors)

« Eldre innlegg